Thread: uk retune has broken some channels

Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
  1. Default #11
    tsu3000 is offline MythTV Friend in Training
    Join Date
    May 2007
    Posts
    9
    MythTV Gallery
    0
    Quote Originally Posted by rankbajin View Post
    Film 4, 4Music and ITV4 are not available but with different symptoms, now they don't lock/partial lock
    These channels may be available but with a different channel number. Myth seems to randomly assigns numbers! Like I said in a previous post on my first rescan Channel5 had a 5 digit channel number! Don't forget that Film4 is now channel 15. Not sure about the others.
    Look here for the official channel guide:
    Freeview



    Reply With Quote  

  2. Default #12
    rankbajin is offline MythTV Friend in Training
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    MythTV Gallery
    0
    Right, there is still definitely a problem with the setup/mythtv .
    I am still missing some channels, all of which I can watch without any problems on xine.

    I have tried deleting all channels and rescanning multiple times with no success.

    I have also tried to import the working channels.conf which I use when testing xine and that doesn't work either.

    Does anyone have any other suggestions ?

    cheers.


    Reply With Quote  

  3. Default #13
    PhilB is offline MythTV Helper
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    South West London
    Posts
    187
    Distribution
    Mythbuntu 12.04
    MythTV Version
    0.25
    MythTV Gallery
    0
    Hi rb,
    you did delete all channels before the retune? If not then some channels become duplicated - new which works, old which locks it up.
    Phil


    Reply With Quote  

  4. Default #14
    rankbajin is offline MythTV Friend in Training
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    MythTV Gallery
    0
    Quote Originally Posted by PhilB View Post
    Hi rb,
    you did delete all channels before the retune? If not then some channels become duplicated - new which works, old which locks it up.
    Phil
    Hi Phil,
    Yep, all channels were deleted but still didn't have any effect.

    rb


    Reply With Quote  

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Is Mythtv a little bit broken?
    By Capodastro in forum Installation Issues
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-2009, 09:02 PM
  2. VIA XvMC Broken in 0.21?
    By weekesd in forum Installation Issues
    Replies: 3
    Last Post: 05-08-2008, 11:31 AM
  3. Is Mythweather broken?
    By fromans4 in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 02-21-2008, 01:02 AM
  4. I've broken my setup (PVR-350 and PVR-500)
    By Jon K in forum Installation Issues
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2005, 04:14 PM
  5. Broken apt-get install
    By maaltan in forum Installation Issues
    Replies: 7
    Last Post: 03-24-2005, 11:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts